nne
 

PUBLICERAD
2008/01/20

Köp skivan här


 

GLITTER LOUD BOX är namnet på debutplattan från popduon LM.C. Lovely Mocochang som fortkortningen står för, har funnits sedan 2006 och har sedan dess även hittat intresset att bli signade till Europa under 2007. LM.C kan man beskriva som det perfekta glädjepillret, något man vill ta när man är på dåligt humör. GLITTER LOUD BOX är ett glädjepiller i högsta grad.

Redan vid introspåret "No.9" kommer den där härliga fantasifulla värld man ofta skulle vilja svepa runt i. Kanske är det rosa moln du ser, eller bara något som syns på omslagsbilden till skivan.. Oavsett vad du ser, det här är glädje till max! Låtar som "Loud_Mucker_Complex." "Boon!!" och även de klockrena orden "HIGH FIVE!" som repeteras i "Metally" gör skivan redan till en självklar vinnare i alla sammanhang. Band som AN CAFE bör hålla i sig, eftersom det här är nog en riktig konkurrent!

GLITTER LOUD BOX släpps i Europa med sex stycken bonuslåtar bara för den Europeiska publiken. Några av låtarna t ex "OH MY JULIET." är LM.C's senaste singlar som blivit släppta i Japan. LM.C kommer med sitt glädjebrus ta Europa med storm för den här plattan är en fantasivärld man aldrig vill ta sig ut ur.
RECENSION SKRIVEN AV SEBASTIAN LAKATOS

Betyg:

Besök LM.C's officiella hemsida
Tillbaka

 

New Nippon Productions info@newnippon.net
Copyright 2008 All rights reserved. Design by Killinstinct